Elektromos hajó akkumulátorok karbantartás

Hajó akkumulátor karbantartás

Elektromos hajók ólom-kénsav meghajtó akkumulátorok
szakszerű téli tárolása, karbantartása és kapacitás mérése

Hajóakku szerviz Balatonfüred - Siófok

Balatonfüred és környékén nyújtunk a szezonban elektromos hajósoknak fedélzeti- és meghajtó akkumulátor, akkutöltő gyorsszerviz és mentés vontatás lehetőséget, továbbá az elő- és utószezonban akkumulátor karbantartási, téli tárolási és tavaszi akkumulátor (WET, AGM és GÉL) felkészítés és ellenőrzési lehetőséget partnereinknek a Balaton keleti medencéjében. Egy balatonfüredi gyorsszerviz idejére kikötőhelyet, az akku tároláshoz műhelyt biztosítunk.

Digitális multiméter

Hajó villamosság, akkumulátor technika

Akkumulátoros mérőparkkal, digitális multiméterrel, egyenáramú lakatfogóval, kábel összekötővel és kábelpréssel, akkumulátor pólushőmérővel, erősáramú csatlakozó és biztosítékokkal felszerelt gyors mentőhajó áll szakemberrel rendelkezésre szezonban az arra rászoruló balatoni hajósoknak

48V akkumulátor teszter

48V 100A akkumulátor teszter

Elektromos hajók 48V névleges feszültségű meghajtó akkumulátor telepek tényleges kapacitásának meghatározására és az akkumulátor formálására szolgáló elektronikus műterhelő mérőberendezés, a telepek C3 vagy C5 tárolóképességének objektív ellenőrzésére és számítógépes diagnosztikájára.

Fronius Select 4060

Fronius Select 4060 univerzális akkumulátor töltő

Egyfázisú 230V hálózatból működő kapcsolóüzemű nagyfrekvenciás működésű univerzális automata akkumulátortöltő 24 - 36 és 48V névleges feszültségű ólom-kénsav (folyadék vagy kötött elektrolitú (AGM és GÉL) trakciós meghajtó akkumulátor telepek töltésére. Közúti- és vizi elektromos járművek, úszóművek akkumulátor telepeinek üzemeltetéséhez, a parti áramról utántöltéséhez is ajánljuk.

Zenith AGM ZL060115

VRLA-AGM 6V 245Ah blokk akkumulátorok

A nagyobb elektromos hajók telepei gyakran 6V névleges feszültségű blokk akkumulátorokból kerülnek összeállításra. Az esetleg eltérő önkisülésű és szulfátosodásra hajlamos, inhomogén töltéseloszlású blokkok töltéskiegyenlítő regenerálását javasoljuk a tavaszi szezonnyitás előtt. Minden VRLA-AGM típusú akkumulátor hőmérsékletkompenzált töltőberendezéssel történő üzemeltetetését javasoljuk a nyári melegben lavinaszerű termikus hőmegfutás megelőzésére.

Használati útmutató

A berendezések telepítését és üzembehelyezését csak szakképzett személy végezheti, azokat nedvességtől óvni kell. Ezek a készülékek nem alkalmasak arra, hogy gyerekek vagy olyan személyek használják, akik testileg vagy szellemileg korlátozottak, tapasztalatlan felhasználók részére nem ajánlottak. Ezeket a személyeket egy tapasztalt személy fel kell, hogy világosítsa testi épségük érdekében, továbbá a gyerekek mindig felnőttek felügyelete mellett legyenek, hogy ne játszhassanak a készülékkel.