Csónakmotor töltő

Elektromos csónakmotor akkutöltők

Lakókocsi, hétvégi ház, szabadidő, hajó- és elektromos csónak
akkumulátor töltése, automata ólom-kénsav akkumulátor töltők

Munka akkumulátor töltők

Feladatuk az indító akkumulátorkénál magasabb, ciklusüzemben is rendszeresen használt berendezések, fogyasztók akkumulátorainak feltöltése. Lakóautók, lakókocsik, elektromos meghajtásű járművek tisztán ciklus üzemben az akkumulátor visszatöltését a használatot követően a 230V hálózatból vagy más áramforrásból akkumulátortöltővel kell biztosítani. Az újra használatukig az ólom akkumulátorok száraz és hűvös helyen, feltöltve tárolhatók.

Einhell-CE-BC-10-M akkutöltő

Einhell-CE-BC-10-M akkutöltő

A megbízható távolkeleti gyártó igen kedvező árfekvésű belépő szintet képviselő 12V 10A szabadidő akkumulátor töltője. Egyszerű és ízléses felépítése a megszokott komfortot nyújtja. A töltő hidegben emelt feszültség szintű töltés biztosítására illetve az akkumulátor kondícionálására is beállítható.

EPO230/48-20HF

EPO230 automata akkumulátor töltők

230V 50Hz hálózatről működtethető hordozható nagyfrekvenciás kapcsoló üzemű ipari akkumulátor töltő, digitális LCD feszültség- és árammérővel, a légmentesen zárt és hagyományos ólom-kénsav akkumulátorok feltöltéséhez. Áram- és feszültség korlátozott töltése a meghajtó akkumulátorok DIN 41773 karakterisztikájához illeszkedően.

MW PB1000 kétkimenetű akkutöltő

MW PB1000 kétkimenetű akkutöltő

A külön választott hajózási- (motor indítás, horgony csörlő, orrsugár kormány) és fedélzeti tároló akkumulátorral ( fedélzeti világítás, szellőzés, multiméda, autopilot üzemeltetés) rendelkező hajó akkumulátorainak szétválasztott töltését bizosító parti áramről üzemelő kétkimenetű, beépíthető 12V akkutöltő berendezés.

Használati útmutató

Ezeket az akkumulátorokat száraz hüvös helyen, töltött állapotban kell tárolni. A ritkán használt akkumulátorok töltését egy megfelelő nagyságú és az akkumulátor típusának megfelelő karakterisztikájú akkutöltővel és ioncserélt vízzel rendszeresen pótolni kell. A lemerült akkumulátor fagyveszélyes!